Виц: Кондоми за разни „пациенти“


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Влегуваат малиот Трпе со татко му во продавница. Трпе до касата забележува едни чудни мастики.
– Тато ај купи ми од овие.
– Не сине тоа се кондоми, ги користат машките кога ќе пораснат, за да имаат сигурен секс.
– А зошто се овие спакувани по 3 во една кутија?
– Тоа се кондоми за средношколци, едно за петок, едно за сабота и едно за недела.
– А овие што се спакувани по 6?
– Тоа се за студенти, по две во петок, две во сабота и две во недела.
– А овие по 12 во опаковка?
– А тоа сине ти е за женети, еден за во јануар, еден за во февруар, еден за во март…