Виц: Комшијата на врата


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Еден маж пиел ладно пиво и го заболело грлото, му се фатил гласот одвај зборувал со шепотење. Отишол до соседот, кој бил доктор.

Заѕвонил и на вратата се појавила жената на докторот. Болниот, бидејќи го болело грлото, прашал шепотејќи:

Докторот тука ли е?

Жената, исто така шепотејќи:

Не е тука, влегувај!