Мајтап

Виц: Комшија во зорт

-Ало, комши?!
-Да?
-А бе, соседот од долниот кат е!Ќе бидете ли така добар да ми донесете тоалетна хартија,бидејќи сум во клозетот,а хартијата ми заврши?
-Сам ли сте дома, комшија?
-Не, жената е во кујната.
-Е па, не можеш ли да побараш од жената?
-А бе на лаптоп е и ќе бапне еден статус на фејсбук како претходниот пат: „Овој мојот не може ни газот да си го избрише без мене”.

Advertisements
To Top