Мајтап

Виц: Колку ме сакаш од 1 до 10

Прашуе га кумановка мужа ву:
– Мужу, колко ме сакаш ти мене, од ед’н до десет, на пример?
– Па жено, искрено да ти кажу… Од ед’н до десет много те сакам, а од 11 ќе иду на пиво сас другари!

Advertisements
To Top