Мајтап

Виц: Колку годишни времиња има?

Учителката го прашува Перица:

„Перица, кажи колку годишни времиња има“.

„Четири, учителке“.

„Браво. Ајде кажи кои се тие“.

„Пролет, Грција, есен и Банско, учителке“, како од пушка грми Перица.

Advertisements
To Top