Виц: Класната и родителите


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Класната оди кај родителите од еден ученик:
Добар ден. Јас сум класна на вашиот син, доаѓам да се пожалам на неговото однесување. Знаете, тој многу лаже и измислува.
Таткото: Ви веруваме целосно. Ние немаме син.