Виц: Ќефот е скапа работа


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Влегува тип во хотел во Кавадарци, и прашува:
– Добро вечер, имате ли слободни соби?
– Да, имаме.
– А сега, може ли нешто да се вечера?
– Секако.
– А да нè нудите и вечерни услуги?
– Да, нудиме, како не, туа е Благето, 50 евра.
– А да нè нудите и од другиот пол случајно?
– Да, и тоа го имаме, тука е Нацо 500 евра.
– Што, 500 евра! Е што е толку скапо?!
– Гледај сеа, мене ич не ми е по ќеиф ваа работа, затоа зиам 100 евра, на началникот на полицијата не му е по ќеиф, и он зима 100 евра, на градоначалникот не му е по ќеиф, и он 100 евра.
– Значи Нацо зема 200 евра?
– Не, не. По 100 евра зимат Трајко и Ѓоко, шо го држат Нацо, оти и него не му е по ќеиф.