Мајтап

Виц: Казни ме

Трпана и Трпе лежат во кревет, Трпана заводливо го прашува:
– Трпе, ќе ме „казниш“ ли вечерва?!
– Спиј си раат Трпано, ништо не си виновна, сам сум си крив.

To Top