Мајтап

Виц: Какви пари имаме?

Наставничката:

Ученици, какви пари имаат Французите?

Евра.

А Американците?

Долари.

А какви пари имаме ние?

Учениците едногласно: Ние немаме пари, наставничке.

To Top