Мајтап

Виц: Како згаснува љубовта

Се среќаваат двајца пријатели кои не се виделе уште од младоста и по неколку муабети, едниот го прашува другиот:
– На времето беше многу вљувен една девојка. Што се случи со твојата голема љубов?
– Ништо, ми помина!
– Зошто? Се разделивте ли?
– Не! Се оженив со неа!

Advertisements
To Top