Виц: Како е одзади?


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


За време на авионскиот лет, една од стјуардесите влегува во кабината од пилотот, па овој ја прашува:

Како е одзади?

А таа како од пушка:

Првин малку боли, ама после се навкнуваш и убаво е.