Виц: Кај се пивата?


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Таткото го прашува синот:

Сине, кај се пивата што ги купив за гостите што ќе ни дојдат вечер?

Синот:

Тато, сите сме гости на овој свет, во овој живот лажовен…