Мајтап

Виц: Качување на прв состанок

Мајката:

Ќерко, мила, немој да дозволи дечкото да ти се качи уште на првиот состанок, оти мама ќе биде многу тажна и ќе плаче.

Ќерката:

Без гајле, мамо, јас ќе му се качам, ич не се секирај.

To Top