Мајтап

Виц: Изгорев од температура

Шефот: Колешке, кај сте досега вие? Пет дена ве нема на работно место!

Не можев да дојдам, шефе, болна бев.

Болна? А овој раскошен чоколаден тен како сте го фатиле?

А тоа – изгорев од температура.

Advertisements
To Top