Виц: Имам склероза


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Оди жена кај матичниот и му вели:

Докторе, помагајте, имам склероза!

Докторот:

Како знаете дека имате склероза?

Па, така, кога ќе излезам од дома по 10 минути заборавам дека сум мажена.