Виц: Има некој во шкафот


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Одам да ја бакнам ќерка ми за добра ноќ, кога таа преплашена ми вели:
– Мамо, има некој во шкафот!
Го отворам шкафот и гледам внатре сосема истото девојче кое ми рече: „Мамо, има некој во шкафот!“. Таман срцето да ми застане од страв, ми текна дека имам близначки и ги натепав двете со влечката.