Виц: Гледачка на дланка


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Седи гледачка на дланка на улица и му вели на еден случаен минувач:
– Батеее… Дај да ти гледам… 100 денара за лоши работи… 200 за убави.
Човекот помислува малку и ѝ дава 100 денари за да му гледа на дланката.
– Батеее… Гледам тука, жена ти е трудна со близнаци.
Човекот ѝ остава уште 100 денари.
– Батеее… Не се секирај… Не се од тебе…