Виц: Фејсбук повеќе од сопругата


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Жена ми вели дека повеќе време поминувам на Фејсбук отколку со неа.

И што направи ти?

Што да направам, ја блокирав.