Виц: Фатена со швалерот


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Влегува мажот во спалната соба, а таму жената со швалерот се распослале, работат ли работат!!!
Кога швалерот го здогледува мажот, со голема брзина рипнува, става на себе панталони и така бега од станот набрзина без да каже збор.
Мажот целиот во шок одвај успева да каже:
– Жено, останав без зборови!
– И јас сум шокирана, мажу! Ни тебе „Добар ден“, ни мене „Догледање“ не кажа! Каков гад!