Виц: Двајца на една жена


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


А бе, Трпе, брат, што било тоа фрки синоќа кај тебе?, го прашува Перо.

Остај брат, драми. Ми влезе провалник во станот.

И?

Што и, брат? Баш таа вечер се погоди тештата да биде на гости кај нас. И говедото право во нејзината соба влегол.

Што направи таа?

Почна да пишти, да вреска, а овој ја грабнал и ја скршил од ќотек. Ја отепал во мавање.

Па што не влезе ти да се замешаш бе, брат?

Нема смисла брат двајца мажи на една жена…не е фер.