Мајтап

Виц: Домашен бонтон

Малата Ивана:
– Мамо, мамо, сакам уште чоколадо!
Мајката:
– Како се вели мамино „Сакам уште чоколадо ако…“?
– Ако веќе не си го изела цело!

Advertisements
To Top