Виц: Да ја „онадиме“ стјуардесата


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Пилотот и ко-пилотот си разговараат во пилотската кабина:

Прво да пиеме по едно кафе, па да ја „онадиме“ стјуардесата, што велиш? – предлага пилотот.

Може, може – прифаќа ко-пилотот.

Но, микрофоните во кабината биле вклучени и цел авион го чул муабетот. Стјуардесата се засрамила и се стрчала да им каже на тие во кабината дека цел авион ги слуша. Но, во трчањето меѓу седиштата, се сопнала и паднала до седиштето од една баба, па бабата и’ вели:

Полека бе, чедо, не трчај, ќе се искршиш. Рекоа дека прво кафе ќе пијат.