Виц: Чистота


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Трпе ја прашува Трпана:

– Трпано ја исчисти ли куќата?

– Да, ја исчистив.

– А прашината на полицана?!

– Не ја чепкај, таму запишав телефонски број…

– А пајаков во ќошов?!

– Што ти е крив па сеа Столе?!