Виц: Чашка ракија пред спиење


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓– Докторот ми рече дека можам да пијам само по една чашка ракија пред легнување.
– Еј па тоа е лошо.
– Да, бе, не е воопшто лошо. Почнав поредовно и преку ден да преспивам по неколку пати.