Виц: Богат дедо


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Прават муабет двајца другари:

Добро бе, брат, не се ожени ли ти со Весна? Седум години одевте…

Не, брат. Ја запросив и ме одби. Ми рече дека сум бил сиромав.

Ѝ кажа дека имаш богат дедо?

Ѝ кажав бе, брат.

И?

И сега Весна ми е баба.