Виц: Блажо и Нацо живееле стан до стан


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Блажо и Нацо живееле стан до стан, ама Mара ногу била гласна у сексот и една Вечер Нацо му рекол на Блажо:
—Значи Блажо, не се издржуе даа, твоа Мара е ногу гласна и не се спие…
—Е шо да праам бе Нацо, ај кажи…..
—Ами залепи и селотејп……
Вечерта Блажо и залепил селотејп, и почнл да а работе….
После некое време викнал:
—Нацо, убаво ли се осеќаш сеа….
—Супер Блажо, терај…….
Втор’та вечер:
—Нацо, како сеа…..
—Супер Блашка…..
И трет’та вечер, Нацо му вика на Блажо:
—Одма да и го извадиш селотејпот…
—-Е шо е сеа даа, ами тиха е она……
—Арно шо она е тиха, ама сеа цела зграда мисле дека мене ме ебиш…..