Виц: Ај да спиеме заедно

Тип во ноќен клуб приоѓа кон некоја девојка и директно вели:

-Ај да спиеме заедно.

Таа вознемирено му возвраќа:

-Јас не сум курва.

-Одлично, ми олесна. Бидејќи моментално нешто и не сум при пари.