ЌЕ ЈА ПОСАКАТЕ ВЕДНАШ: Десет причини да најдете попаметна девојка од вас!

Ако се уште се прашувате зошто е подобро да имате попаметна девојка, прочитајте во продолжение.

Попаметна е и од вас

Што во правило не значи ништо лошо. Подобро заработува, се чувствува посигурно, и се возбудува ако сте поуспешни во работата

Ги разбира вашите фрустрации

Кога ќе пукне интернет врската, луда е. Кога видеото ќе запре среде вчитување, погласна е од вас. Кога ќе падне Windows ја крши тастатурата, купува нова, но и подобра.

Покрај вас, ги мрази лигавите додворувачи

Со оглед на тоа дека низ основното и средно образование и факултетот била повикувана како бубалица, сите згодни и кул момци ја избегнувале. Денес, кога е постара, позгодна и попаметна, истите тие момци ги преизра и ги заобиколува. Ја почитува искрената љубов и лојалност…

Сака секакви игри и во се ве победува

Но, се има своја цена. Ако ви ја уништи војската во Ризик, женскиот инстикт ќе ја натера да ве утеши во спалната соба.

Готви подобро од мама

Освен тоа, знае и некоја ситница која вашата мајка не ја знаела. Ги обликува оброците, така што може да се јаде во помали залчиња, да не стискате пауза додека е напнато.

Ги сака Војна на ѕвездите и CosPlay

Ако не ја дели вашата страст кон научната фантастика, барем ја разбира. Како и тоа дека по бваша потреба го облекува костимот на Лара Крофт.

Знае со времето

Брзо се спрема, се шминка и уште побрзо се подготвува за излегување. Своето време го користи ефикасно и има доволно, што по прави значи дека освен регуларниот, можете да очекувате секс „на брзина“.

Ја сака искреноста и правдината

Не паѓа само на изглед, туку го бара својот најдобар животен сопатник со кој најдобро ќе се забавува. Не бара финансиска сигурност бидејќи може сама да се погрижи за тоа. Не е психички нестабилна и не живее за „драма“.

Сака нови пози

Сака нови работи, да истражува и патува. Сака документарци за далечните места, и се грижи за канабисот. Зборува повеќе јазици и граматички точно се изразува

Ви верува и знае да комуницира

Во врската најважно е секојдневно да разговарате за разликата во мислењата и однесувањата. Ако дозволите проблемите да се соберат, не е добро. Со неа на ваша страна, животот е песна, авантура, акционен филм и романтична комедија. Ако тоа не знаете да го искористите, хоророт кратко ќе трае и ќе ве откачи додека да трепнете.