Вебкафе

Виена во 4К резолуција – видео кое „грми“ со импресии од австриската престолнина

YouTube каналот Cities in 4K ја продолжува својата мисија со објавување на исклучтелно детални видео снимки од светските метрополи во 4К резолуција. Овој пат на ред дојде неодминливата и неодолива Виена.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top