Професорот оди во пензија, па учениците му подготвија моќен хака за збогум


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Новозеландските ученици не можеа со поголема почест да го испратат својот професор во пензија.