Видео: Запознајте се со новиот „Iphone 11“

Најновата „Iphone“ верзија, „11“ веќе е спремен за акција.

Според очекувањата на компанијата овој телефон треба да биде полн погодок.

Новиот „Iphone“ ќе содриж: Двојна камера за ултра широки фотографии, нов ноќен режим и видео со највисок квалитет на паметен телефон.

Отпорност на вода до 2 метри до времетраење од 30 минути.

Побрзо Face ID. 6.1-инчен дисплеј со течна ретина.

Целодневен работен век на батеријата. Сите напојувани од A13 Bionic – најбрзиот чип во паметен телефон.

Цената на овој модел изнесува околу 800 евра.