ФОТО: Полиција во Скопје запираше граѓани паркирани на велосипедска патека


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Често пати кај нас се зборува за лошата култура на возење во главниот град Скопје, а сега на социјалните мрежи се појави и една фотографија од полициски службеници кои спроведуваат ред во собраќајот застанати на место на кое што не би требало да бидат.

Полициско возило паркирано на велосипедската патека на булеварот Кочо Рацин во Скопје вчера запираше и казнуваше граѓани за направени сообраќајни прекршоци.

Фото: Сакам да кажам