Видео: Нокаут каков што не сте виделе до сега!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Интересен нокау беше виден на ЕФЦ 75 на мечот помеѓу Мзандил Хлонгве и Торбјорн Медсенс.

Имено, Хлонгве пред домашните фанови со лакт на неверојатен начин го нокаутораше противникот.

Погледнете!