Видео: Македонскиот воин за само 2 минути го нокаутира противникот!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Македонскиот воин, како што го најавуваат на почетокот од борбите, Даниел Стефановски за две минути успеа да го нокаутира црномурестиот Јану да Круз на Суперкомбат натпреварот кој се одржа во Мадрид, во категорија К-1, за натпреварувачи до 81 килограм.

Стефановски му дозволи на противникот да го направи првиот напад, а потоа следуваше следуваа молскавички удари на „македонскиот воин“, па после само две минути Да Круз се наде на подот.