Генералот повторно во „акција“: Еве го Стојанче со ново видео


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


„Двајца бивши професионалци. Едниот од македонската Армија, другиот од македонската Полиција. Денес тој врвен македонски пејач, а јас ни самиот не знам што. Кога и да се сретнеме пушките ги оставаме на страна. Ред музика, ред муабет, ред песна“, така стои во описот од видеото кое го објави на Фејсбук генерал Стојанче Ангелов, на кое е и Спасен Силјаноски.