Видео: „Јовано, Јованке“ во филхармонијата во Хамбург

Македонската песна „Јовано, Јованке“ беше свирена во филхармонијата во Хамбург, на концертот насловен „Век на перкусии“, каде специјален гостин беше тапанарот Мартин Грубингер.