ВИДЕО: Со години слушаа чудни звуци од таванот, а кога проверија најдоа ’потстанар’ од кошмарите!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Подолго време семејството на Боб ван дер Херкен од Флорида слушало необични звуци од таванот на нивната куќа. Но, на почетокот не придавале големо внимание, а кога конечно решиле да проверат имале што да видат.


Имено, на таванот од куќата на Боб ван дер Херкен од Флорида живеела двометарска змија боа. Неговиот син и сопругата често се жалеле за звуците, но тој се сомневал дека се стаорци.


Сепак, повикале служба за фаќање змии, а стручното лице кое ја фатило, забележало и стара кожа, по што проценило дека змијата таму живеела од две до четири години.

Боб вели дека змијата веројатно била нечие милениче кое избегала, а кај него најверојатно се населила преку гранките од соседното дрво.