Виц: Знаеш ли англиски?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Го интервјуираат еден кандидат за работно место во фирма, па шефот го прашува:

А знаете ли англиски?

Знам, како куче.

Хм? Како е тоа да знаеш како куче англиски?

Па така, се разбирам ама не знам да одговорам.