Виц: Згодната типка и шоферот


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Ладна зима, многу снег, шлепер вози на автопат, а крај патот стопира згодна женска.
Шоферот застанува типката вели:
Пари немам ако сакаш вози ме ако не среќен пат.
Шоферот:
Ма нема проблем, може влегувај.
После 30 километри шоферот застанува и вели:
Слушај не е важно што немаш пари, ама дај некако да компензираме или веќе нема возење.
Гледа типката нема заебанција и прашува:
Па како мислиш да компензираме?
Шоферот:
Секс!
Типката мисли па што се мора не е тешко.
Прошол сексот патот продолжува.
По 50 километри шоферот пак застанува и вели:
Излегувај надвор почни да правиш Снешко!
Типката:
Ама јас?
Шоферот:
Или снешко или нема возење!
Типката направила Снешко, возењето продолжува.
Ама љубпитна, момата го прашува шоферот:
Ајде молим те дај да разберам, сексот ок го разбирам ама зошто правев Снешко?
Шоферот:
Види вака, со сексот не верувам дека ќе ме запамтеше, ама со снешкото ќе ме памтиш цел живот