Виц: Срце, ме запре полицаец


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Сопругата му се јавува на сопругот кој е полицаец:

Ало, срце, ме запре сообраќаец.

За што те запре?

Поминав на црвено.

Дај да зборувам со него. Ало, овде полицаецот Трпески, кој е таму?

Здраво колега, овде полицаец Јанкоски.

Е, здраво колега. Слушај, пиши и казна одземање возачка шест месеци. Е, фала многу, ајде, па ќе поминам да се видиме да те почестам за услугата. Дај ми ја сега жена ми.

Ало срце.

Срце, средена работа, ти само потпиши таму што ќе ти даде документи колегата.