Виц: Се јавувам во врска со BMW – то


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе:
Ало, дали е тоа сопственикот на Ауди продажниот салон?
Да, повелете!
Се јавувам во врска со BMW-то во вашиот салон.
Господине, ние немаме BMW во салонот, за Ауди е.
Епа сега имате, ми откажаа кочниците!