Виц: Руската подморница и земјотресот


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Капетанот на руска нуклеарна подморница го вика одговорниот војник и му вели:
Кузмич, каков беше тој земјотрес?
Војникот Сергејевич доби телеграма дека жена му е на одмор со својот љубовник во Венеција.
Не разбирам каква врска има тоа?
Е па, нема веќе Венеција.