Фото: Клупска прослава во Интер – Ванда ѕвезда на вечерта!


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Фудбалерите на Интер имаа клупска прослава по повод престојните празници, па како по обичај ѕвезда на вечерта беше Ванда Нара.

Сопругата на Икарди, заедно со Кристина Моралес, собругата на Медел, се сликаа со истурени гради и притоа на Инстагам напишаа: „Нема рај без добри гради“.

Sin tetas no hay paraíso @morawis87 #inter #natale #cena

A photo posted by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Christmas Dinner 2016

A photo posted by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Cena di Natale ? 2016

A photo posted by Wanda nara (@wanda_icardi) on