Виц: Ги фатија на дело во кревет


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Дечкото ја работи својата девојка во креветот на родителите, кога, ненадејно, тие се враќаат дома и ги фаќаат во акција.
Девојката си мисли:
Срамота, ужас, бруки!
Синот:
Леле како ме зафркнаа!
Таткото:
Еј, порасна детето, браво!
Мајката:
Рашири се повеќе мори глупачке, гледаш дека не му е удобно така на син ми!