Виц: Ај да пиеме за Нова година


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Батка, ќе дојдеш со нас бе, да пиеме за Нова година?

Не знам батка, не можам баш, дома сум договорен. Освен ако не се скарам со жена ми.

Па, дај потруди се бе, брат, сепак, Нова година е.