Ви текнува на Митко Атанасовски – Врапчето?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


За можната генеза на Македонецот во вампир, па во врапче, па во многу врапчиња кои „од гранките ќе викаат: ВМРО-Македонија!“