Вежби за во базен кои одлично и ефикасно ги топат вишокот калории и килограми


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Летото е период кога вежбањето на отворено и трчањето се навистина отежнати поради високите температури и непријатната летна горештина која фаќа уште во утринските часови и трае речиси до стемнување.

Но, истовремено, летото е период кога можете да комбинирање вежбање со разладување, ако во игра вклучите некој базен, езеро или море во рамки на вашата тренажна рутина.

Зузана Мајрова, бивша актерка од филмовите за возрасни и денешна успешна професионална фитнес инструкторка позната како Зузка Лајт, прави одлична адаптација и комбинација на вежби замислени за на суво, кои имаат еднакво фантастичен ефект и кога се прават во вода.

Овие 10 вежби кои вклучуваат базен при вежбањето гарантираат брзо топење на калориите и мастите и ефикасно симнување на вишокот килограми, истовремено ладејќи се додека вежбате.