Верувале или не, и Вин Дизел имал – сите славни „ќелавковци“ некогаш „врткале“ коса


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Еве ги споредбените фотографии од типот „некогаш и сега“ на многу славни фаци кои денес послабо „врткаат“ коса.