Велосипедот го замени со жешки бикини костими


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Бившата словачка велосипедистка и шампионка во велосипедизам, Луција Јаворчекова, сè уште го привлекува вниманието на јавноста, иако веќе категорично го има напуштено велосипедскиот и професионалниот спортски свет.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on

Убавата Луција истакна дека веќе никогаш нема да се врати во светот на велосипедизмот и дека веќе го заборавила. Јаворчекова го напушти велосипедизмот пред две години откако ја освои титулата шампион на нејзината земја и се посвети на модниот свет, позирањето и социјалните мрежи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on

Преку ноќ стана мега популарна. Нејзините фотографии привлекуваат огромно внимание, а нејзините следбеници ги воодушевува скоро секој ден.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on