Славни

Васко Ефтов „контра“ сите „интернет експерти“ во Македонија

Кој каков став има за човеков, во слчајов, не е баш битно, бидејќи тоа што го кажува на ова видео е фактичката реалност и вистина за македонското „граѓанско“ општество кое функционира по принципот „секој граѓанин – експерт за сè“.

Advertisements
To Top